BAO Essential Oil Diffuser

New product

BOA Συσκευή Αιθέρεων Έλαιων

79,00 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

More info

Ο διαχύτης ZEN'ARÔME® είναι ο τέλειος συνδυασμός αισθητικής και απόδοσης. Αναγνωρισμένος για τις αρωματικές του επιδράσεις, τον καθαρισμό και τον καθαρισμό του στον ατμοσφαιρικό αέρα, εκτιμάται επίσης για τα όμορφα χειροποίητα γυάλινα σκεύη που επισημαίνονται από ένα βάθρο σε ξύλο και LED φωτισμό. Αυτός ο διαχύτης "υψηλού επιπέδου" βασίζεται στην αρχή της ψυχρής ομίχλης που επιτρέπει τη διάχυση των αιθέριων ελαίων διατηρώντας παράλληλα όλες τις θεραπευτικές τους αρετές. Εκτός από την υψηλή απόδοση διάχυσης, το άλλο πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι η απελευθέρωση αρνητικών ιόντων που αναγεννούν και καθαρίζουν τον αέρα καταπολεμώντας τη μικροβιακή επίθεση και την εξωτερική ρύπανση.

Ο διακόπτης ελέγχου ροής επιτρέπει τη διάχυση ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου σας (που κυμαίνεται από 10 έως 100 m²).

Με αυτό το διαχύτη, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αιθέρια έλαια που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αρετών που ενεργούν άμεσα στο σώμα ή το νου (χαλάρωση, χαλάρωση, τόνος, καθαρισμός των αεραγωγών ...).

Απλό στη χρήση, πολύ κομψό και γνωστό για την αποτελεσματικότητά του, αυτό το diffuser θα βρει τη θέση του στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να ζείτε καθημερινά σε ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον χάρη στην αρωματοθεραπεία.

Χαρακτηριστικά :

• Παραδοσιακά γυάλινα σκεύη (ενισχυμένο φουσκωτό γυαλί, γυάλινα σκεύη).
• Μοντέλο άνεσης (διαμέρισμα, γραφείο, επιχείρηση, αίθουσα αναμονής ...).
• Ξύλινη βάση με αντιολισθητική βάση.
• Τυπικός νεφελοποιητής: φυσητό γυαλί.
• Μέθοδος διάχυσης με ψυχρή νεφελοποίηση.
• Ισχύς: ρυθμιζόμενο ανάλογα με την ένταση του δωματίου.
• LED φωτισμός.
• Προστατευτικό κάλυμμα από γυαλί, προστασία από σκόνη, μαλακή διάχυση.
• Μετασχηματιστής τάσης εισόδου 230V / 12V ~ 50Hz.
• Αυτόματο χρονόμετρο: εναλλαγή μεταξύ χρόνου εκπομπής (2 λεπτά) και χρόνου παύσης (1 λεπτό)
τότε αυτόματη διακοπή μετά από δύο ώρες μετάδοσης.

Εγχειρίδιο :

1. Εισάγετε προσεκτικά το πόδι των γυάλινων αντικειμένων στο ελαστικό δακτύλιο που βρίσκεται στο κέντρο της κεραμικής βάσης.
2. Στη συνέχεια, ρίξτε μερικές σταγόνες καθαρού αιθέριου ελαίου μέσα στα γυάλινα σκεύη χωρίς ποτέ να βυθίσετε τελείως τον εκνεφωτή μέσα (γυάλινο κατακόρυφο ακροφύσιο που βρίσκεται στον κεντρικό άξονα στο κάτω μέρος του γυαλιού) που θα μπορούσε να προκαλέσει άμεση δυσλειτουργία της συσκευής σας.
3. Τοποθετήστε το καπάκι από γυαλί (προαιρετικά).
4. Συνδέστε τη συσκευή χρησιμοποιώντας το μετασχηματιστή.
5. Ενεργοποιήστε περιστρέφοντας το κουμπί dimmer προς τα δεξιά. Στη συνέχεια γυρίστε το κουμπί για να πάρετε τη ροή όπως θέλετε.
6. Για να απενεργοποιήσετε το diffuser σας, γυρίστε το κουμπί dimmer προς τα αριστερά μέχρι να ασφαλίσει πλήρως (κάντε κλικ).

Αναπνεύστε με ένα απαλά καθαρό και αρωματικό αέρα, επωφελούμενοι από τις ευεργετικές και αναζωογονητικές αρετές των ελαίων που διαχέονται στο κρύο.

Προειδοποίηση και συντήρηση του Διαχυτή:

Μην εισάγετε κανένα αντικείμενο στο εσωτερικό, όπως για παράδειγμα μια βούρτσα που θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στον νεφελοποιητή (γυάλινο ακροφύσιο μέσα στα γυάλινα σκεύη).
Το ενισχυμένο γυαλί είναι λεπτό και λεπτό και πρέπει να το χειρίζεστε με προσοχή.
Εάν ο διαχύτης δεν σας ταιριάζει, κλείστε τη μονάδα και ανατρέξτε στις οδηγίες λειτουργίας της μονάδας. Επίσης, μάθετε για τις αρετές των αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται.
Φροντίστε να μην βυθίσετε ποτέ τον εκνεφωτή, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει την άμεση δυσλειτουργία της ηλεκτρικής αντλίας (αρκεί 10 - 20 σταγόνες).
Μην αφήνετε το αιθέριο έλαιο να σταθεί στο κάτω μέρος της συσκευής και να στεγνώσει στον εκνεφωτή, οπότε θα χρειαστεί βαθύς καθαρισμός των γυάλινων σκευών για να αφαιρέσετε τα σωματίδια που παρεμβαίνουν στη διάχυση.
Ο ελαστικός δακτύλιος δεν πρέπει ποτέ να έρχεται σε επαφή με νερό ή αιθέρια έλαια. Αν το νερό ή τα αιθέρια έλαια μπαίνουν στη βάση μέσω του δακτυλίου από καουτσούκ, αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία της μονάδας.
Εάν θέλετε να αλλάξετε το λάδι σε εξέλιξη, παραδώστε το μέχρι να εξατμιστεί τελείως ή να το μεταφέρετε και να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο. Ωστόσο, μπορείτε πρώτα να ξεπλύνετε τα γυάλινα σκεύη για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη ανάμιξη.

Βαθύς καθαρισμός:

Αδειάστε το υπόλοιπο αιθέριο έλαιο.

Μέθοδος 1: Ρίξτε μερικές σταγόνες αλκοόλ 90 ° (ή υγρό καθαρισμού διαχύτη) στα γυάλινα σκεύη για να καθαρίσετε τα μπεκ ψεκασμού. Λειτουργήστε το διαχύτη για λίγα λεπτά για να εξατμίσετε τα αιωρούμενα σταγονίδια.
Μέθοδος 2: Αφαιρέστε τα γυάλινα σκεύη από τη βάση. Ρίξτε μια σταγόνα υγρού πιάτων και γεμίστε με 3/4 με ζεστό νερό, ανακατέψτε απαλά, αφήστε τα να σταθούν λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί και στεγνώστε με ψεκασμό για να εξατμιστούν τα υπόλοιπα σταγονίδια. Επαναλάβετε τη μέθοδο καθαρισμού 1 εάν είναι απαραίτητο.
Μέθοδος 3: Αφαιρέστε τα γυάλινα σκεύη από τη βάση τους. Απολαύστε μόνο τα γυάλινα σκεύη σε κρύο, ζεστό νερό και βράστε για λίγα λεπτά. Αφήστε να κρυώσει και να αδειάσει (προσέξτε τα εγκαύματα). Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί και στεγνώστε με ψεκασμό για να εξατμιστούν τα υπόλοιπα σταγονίδια. Επαναλάβετε τη μέθοδο καθαρισμού 1 εάν είναι απαραίτητο.

Εγγύηση:

Η εγγύηση ισχύει για 1 χρόνο και καλύπτει το κατασκευαστικό ελάττωμα της ηλεκτρικής αντλίας του διαχύτη (τα γυάλινα σκεύη δεν περιλαμβάνονται). Για να επωφεληθείτε από την εγγύηση, το παρόν κουπόνι πρέπει να φέρει την ημερομηνία αγοράς και τη σφραγίδα του πωλητή. Η εγγύηση δεν καλύπτει τις ζημίες που προκύπτουν από κακή χρήση, πτώση ή κατάργηση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Μια τυποποιημένη επισκευή ή ανταλλαγή κατά τη διάρκεια της εγγύησης δεν επηρεάζει την ημερομηνία λήξης αυτής της εγγύησης.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Τροφοδοσία: 230V / 12V ~ 50Hz.
Διάμετρος: 11,5 εκ.
Ύψος: 19,5 εκ.
Βάρος: 400 g.
Περιοχή διάχυσης: 10 - 100 μ².
Υλικό: Κεραμικό και γυαλί.
Εγχειρίδιο: Αγγλικά και Γαλλικά.
Περιεχόμενο: 1 βάση με ενσωματωμένη αντλία, θάλαμο εμφύσησης, κάλυμμα σκόνης, μετασχηματιστή.

Reviews (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: